Намери се човек, който да поеме вината за посредственото представяне на Милан


Намери се човек, който да поеме вината за посредственото представяне на Милан
Снимка: Guliver/GettyImages

1248 0

Милан започна сезона като един от фаворитите за титлата в Серия А, след като направи мащабна селекция. Засега очакванията обаче не се оправдават, а "росонерите" допуснаха две поредни тежки загуби от Лацио и Сампдория, което ги отдалечи от лидерите.

Леонардо Бонучи пое вината върху себе си, след като медиите в Италия се нахвърлиха върху Винченцо Монтела и дори се заговори за неговото уволнение.

"Като лидер на този отбор, трябва да съм първият, който дава пример. Гладен съм за успехи, но все пак сме много нови, като е напълно нормално да допуска грешки. Сега трябва да се преборим със себе си", категоричен беше бившият ас на Ювентус.

"Направих различни грешки, но имам голямо желание да отговоря на терена. Критиките са, за да стана по-добър. Още при пристигането ми знаех, че медалът има две страни - както ме приеха супер, така може да се обърнат нещата. Това показва само едно - този сезон нямаме право да се шегуваме и да подценяваме мачове, а трябва да се върнем възможно най-скоро да бъдем Милан", категоричен беше защитникът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички