Обамеянг проговори за Реал, Милан и безумията на китайските тимове


Обамеянг проговори за Реал, Милан и безумията на китайските тимове
Снимка: Getty Images/Guliver

1673 0

Нападателят на Борусия (Дортмунд) Пиер-Емерик Обамеянг даде обяснение на провалените си трансфери през изминалото лято. Както е известно, той имаше договорка с ръководството на "жълто-черните" да бъде продаден, но до края на юли - в противен случай трябваше да остане в клуба, а в крайна сметка точно това стана.

Той не пожела да коментира действията на Реал Мадрид, въпреки че "кралете" цял сезон индикираха, че могат да го вземат, а накрая дори не отправиха оферта.

"Не искам да говоря за Реал Мадрид, след като клубът не е пожелал да ме има в състава си. Това не е проблем. Имах споразумение с ръководството на Борусия, че мога да напусна, но нещата не се случиха. От една страна съм разочарован, но от друга съм щастлив, че оставам тук и гледам напред", заяви Обамеянг.

"Милан отправи оферта, а и проектът много ме заинтересува. По една или друга причина обаче до трансфер не се стигна. В началото на юни имах среща с президента на ПСЖ. Това беше преди идването на новия спортен директор на клуба Антеро Енрике. След неговото пристигане французите се отказаха от желанието си да ме купят. Китай? Не гледах сериозно на тази възможност. Китайците не показаха никакъв професионализъм и дори се забавиха с изпращането на писмена оферта - пълна катастрофа", каза още националът на Габон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички