Моуриньо, след като насъска Рома да им вкара 7 гола: Съжалявам за Емполи


Моуриньо, след като насъска Рома да им вкара 7 гола: Съжалявам за Емполи
Снимка: Getty Images

1445 0

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо изрази съчувствие към съперника след победата над Емполи със 7:0 в четвъртия кръг на Серия А. Успехът изкачи "вълците" до 12-о място в класирането с актив от 4 точки.

"Добро представяне, но не е важно това 7:0. Искахме да спечелим с комфортен резултат. Имаше възходи и падения, включително по отношение на физическата форма, така че не всеки беше готов да играе 90 минути с висока интензивност.

Съжалявам за Емполи, но това е футболът. Понякога се получава 7:0. Но все пак не ми харесаха някои неща в играта на моя отбор, заедно с треньорите ще анализираме всичко по-подробно", заяви Моуриньо пред "Football Italia".

Португалецът не е съгласен с определенията към неговата работа и представянето на отбора. "Не мисля, че съм бил толкова ужасен треньор, колкото казаха миналата седмица. И сега не сме станали изключителен тим. Ние сме отбор с потенциал и нашата цел е да вървим мач за мач и да побеждаваме", заяви той. А ето от какво се оплака Моуриньо по време на летния трансферен прозорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички