Моуриньо се ожали: Не можем да купим играч, направил страхотен сезон


Моуриньо се ожали: Не можем да купим играч, направил страхотен сезон
Снимка: Getty Images

1066 0

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо призна, че клубът има сериозни ограничения на трансферния пазар. Той обясни, че с привлекли Пауло Дибала през миналата година, защото към него е имало съмнения.

"Миналата година подписахме с Дибала, защото хората имаха съмнения относно физическото му състояние. Не можем да отидем в клуб и да купим играч, който е направил страхотен сезон. Трябва да се адаптираме към съществуващите рискове. Трябва да разберете това", заяви той.

"Изненадващо ли е, че Ренато не може да играе утре (б.а. днес)? Не, просто вижте историята му. Ако нямаше толкова много контузии, щеше да е основен играч на ПСЖ, а не в Рома. Ние станахме експерти в работата с играчи с потенциал в това да им гарантираме стабилна игра, позволяваща да се върнат на предишното ниво", продължи Моуриньо.

"Това са нашите реалности, трябва да свикнем с ниските очаквания. Може би сте изненадани, че съм спокоен", завърши португалецът. А днес Рома подписа с нападател, който не е желаният Ромелу Лукаку.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички