Става напечено: Маурисио Сари нападна словесно Жозе Моуриньо


Става напечено: Маурисио Сари нападна словесно Жозе Моуриньо
Снимка: Getty Images

2538 0

Наставникът на Лацио Маурисио Сари се готви за началото на сезона в Серия А, който стартира следващата седмица. Италианският специалист даде интервю, в което реши да се заяде с именития си колега - Жозе Моуриньо.

Миналия сезон битката между техните Лацио и Рома бе спечелена от тима на Сари, който завърши пети с точка повече от "джалоросите", които бяха шести. Сега пък Сари разкри каква е разликата между него и Моу.

"Харесвам Моуриньо, не ме разбирайте погрешно. Обаче има доста голяма разлика между това да започнеш в Барселона, отколкото в Щия. Там той започна с елитни играчи и с големи ресурси, докато аз трябваше да се справям почти с нищо и да вадя най-доброто от моите играчи", заяви Сари пред "Corriere dello Sport".

Мнозина са на мнението, че Жозе Моуриньо няма да остави нещата така, очаквайки Специалния да отговори на своя колега и то по подобаващ начин много скоро. Едно обаче е ясно - това са двама треньори дали много на футболната игра. През този сезон техните клубове ще направят всичко възможно да влязат в Топ 4 на Серия А, детронирайки грандове като Милан, Интер и Ювентус. 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Как бе посрещнат Вайналдум в Рома.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички