Монца с ход спрямо друг играч, който може да значи краят за Валентин Антов


Монца с ход спрямо друг играч, който може да значи краят за Валентин Антов
Снимка: Getty Images

1650 0

Изглежда сериозна вероятността защитникът на националния отбор по футбол на България Валентин Антов да се раздели със сегашния си клуб след края на сезона. Както е известно, той е част от тима на Монца, който по всичко изглежда ще запази мястото си в Серия А и през следващата кампания.

Антов получава шансове за изява много рядко, като когато е на терена, често получава критики от медиите на Ботуша. В Серия А през този сезон е взел участие в само 7 двубоя, в които е получил и два жълти картона. Българинът е взел участие в едва 10% от възможните игрови минути (попадал е сред титулярите в 6% от случаите).

Все пак за Купата получи повече шансове - взе участие в три двубоя (70% от всички възможни минути е играл), като попадна като титуляр в 2/3 от случаите.

Сега обаче италианският журналист Николо Скира информира, че Монца иска да откупи правата на бранителя на Торино Армандо Иццо. Той играе под наем в отбора и категорично е предпочитан за титуляр пред Антов. Смята се, че Торино ще иска около 4-5 милиона евро за него.

За последно Антов игра час при инфарктно равенство на Монца с Удинезе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички