"М**ната ти, к*чи сине"! Ромелу Лукаку едва не наби ядосалия го Николо Барела (ВИДЕО)


"М**ната ти, к*чи сине"! Ромелу Лукаку едва не наби ядосалия го Николо Барела (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

7485 0

Звездата на Интер - Ромелу Лукаку, скандализира с проявите си спрямо своя съотборник Николо Барела. Това се случи по време на нулевото равенство срещу Сампдория понеделник вечер.

"Нерадзурите" стъпиха накриво, което ги остави на 15 точки зад лидера в класирането Наполи. Напрежението от неособено убедителните изяви на гранда от Милано си пролича и на терена, когато в 40-ата минута Лукаку "избухна" срещу Барела. 

При глупаво загубена топка в центъра на игрището италианският халф вдигна ръце във въздуха. Това не е нещо ново за него, но на Лукаку видимо не му понесе добре. Бесен, мощният таран започна да крещи срещу своя съотборник, размахвайки пръст.

"Не прави така, стига си размятал тези ръце. Не е хубаво, обидно е. Спри", са били думите на белгиеца, цитирани от "Football Italia". 

Вместо разбиране обаче, той получил същото в отговор, с което чашата преляла. Изданието споделя, че от устата на Лукаку излезли думите "Ма*ната ти, к*чи сине", с което и спорът бил приключен. В социалните мрежи по-голямата част от феновете застанаха на страната на нападателя, радвайки се, че най-накрая някой е поставил Барела на мястото му.

Ето кой английски гранд желае да привлече Лукаку през лятото

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички