Новоизлюпен гранд във Висшата лига отървава Челси от Ромелу Лукаку


Новоизлюпен гранд във Висшата лига отървава Челси от Ромелу Лукаку
Снимка: Getty Images

14125 0

Нюкасъл може да направи изненадващ ход за нападателя на Челси - Ромелу Лукаку през лятото. В момента белгиецът е под наем в бившия си тим Интер от Серия А.

Calcio Mercato съобщава, че "свраките" проявяват интерес към подписа на нападателя в края на сезона, но ще трябва да действат бързо, тъй като Атлетико Мадрид и Байерн Мюнхен също следят ситуацията с белгийския таран.

Припомняме, че Лукаку бе пратен обратно в Интер от Челси, след като в края на сезона стана ясно, че е имал доста големи свади с Томас Тухел, след като даде скандално интервю за Sky Sports, в което разкритикува сериозно "синия" клуб.

Той има статистика от 121 гола и 43 асистенции в 278 мача във Висшата лига, играейки за отбори като "сините", Манчестър Юнайтед, Евертън и Уест Бромич Албиън.

Заплатата на белгиеца е удивителните £350 000 на седмица, а Transfermarkt оценява нападателя на £48,2 милиона. Босът на Челси Греъм Потър все още не работи с нападателя и може да се интересува от него на фона на лошата голова форма на офанзивните си футболисти този сезон.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Новият в Челси влезе в топ 5 на най-скъпите на Острова.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички