Минимална победа доближи Лацио на точка зад Ювентус


Минимална победа доближи Лацио на точка зад Ювентус
Снимка: Gulliver/GettyImages

1311 0

Отборът на Лацио продължи добрата си серия в първенството с нов успех. В двубой от 23-тия кръг на Италианската Серия А „орлите“ спечелиха гостуването си на Парма на „Енио Тардини“ с резултат 1:0. Единственият гол в срещата отбеляза Фелипе Кайседо в края на първата част.

В първите няколко минути двата тима си размениха положения пред двете врати, като Кайседо и Ернани се отчетоха с пропуски. В 41-вата минута Марко Пароло центрира отдясно, след което топката се озова за кратка в Чиро Имобиле и след разбъркване тя попадна в непокрития Фелипе Кайседо, който от непосредствена близост се разписа във вратата на Симоне Коломби.

През второто полувреме Парма натисна в търсене на изравнителен гол. Юрай Куцка и Рикардо Галиоло се отчетоха с пропуски в средата на втората част. Симоне Индзаги направи някои промени, вкарвайки в игра Хоакин Кореа и Мануел Лазари. В последната минута Деян Кулушевски стреля отдалеч, но не успя да донесе точката на Парма.

С успеха играчите на Симоне Индзаги вече имат актив от 53 точки в Серия А и временно излязоха на второто място в класирането. „Орлите“ са на една точка от Ювентус след вчерашната издънка на „старата госпожа“ при гостуването на Верона. Отборът на Парма остава на 10-тата позиция с 32 точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички