Лацио прегази СПАЛ и излезе втори, Милан се издъни у дома срещу Верона


Лацио прегази СПАЛ и излезе втори, Милан се издъни у дома срещу Верона
Снимка: Getty Images/Gulliver

1674 0

Чиро Имобиле отбеляза нови два гола при убедителния успех на Лацио срещу СПАЛ с 5:1 в двубой от 22-ия кръг на италианската Серия „А", изигран на „Олимпико". Италианският национал се разписа в 3-та и 29-та минути и по този начин отговори на Кристиано Роналдо от Ювентус, който също вкара два гола. Имобиле има 25 гола в Калчото през този сезон, докато португалецът е с 20. Останалите попадения за „Орлите" вкараха Фелипе Кайседо (16 и 38) и Боби Адекание (49). За гостите от Ферара точен бе Симоне Мисироли (65). Футболистите на Симоне Индзаги изпревариха Интер за втората позиция в подреждането с 49 точки.

В друг двубой Верона прекъсна серията от пет поредни победи на Милан. Срещата на „Сан Сиро" завърши 1:1, а „Росонерите" бяха без звездата си в нападение Златан Ибрахимович, който е болен от грип. В негово отсъствие гостите от града на Ромео и Жулиета поведоха с точен изстрел на Давиде Фараони в 13-та минута. Милан възстанови статуквото в 29-та минута с попадение на Хакан Чалханоглу. В 68-та минута Софиан Амрабат от Верона бе изгонен, но домакините не успя да стигнат до победен гол.

Аталанта се препъна у дома срещу борещия се за оцеляване тим на Дженоа. Двубоят приключи 2:2, а всичките голове паднаха през първото полувреме. Рафаел Толой даде аванс на „Богинята" в 12-та минута, но Доменико Кришито изравни от дузпа седем по-късно. „Грифоните" обърнаха мача с гол на Антонио Санабрия в 33-та минута, но радостта им трая кратко - две по-късно Йосип Иличич изравни. През второто полувреме Аталанта натисна за трите точки, Валон Бехрами от Дженоа получи червен картон, но резултатът остана непроменен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички