Милик пак вкара за Ювентус, но Йович изтърва дузпа и закопа Фиорентина (ВИДЕО)


Милик пак вкара за Ювентус, но Йович изтърва дузпа и закопа Фиорентина (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1914 0

Отборите на Фиорентина и Ювентус не успяха да се победят, след като завършиха наравно 1:1 в мач от петия кръг на италианската Серия А. Аркадиуш Милик отбеляза нов гол за "бианконерите", а Кристиан Куаме се разписа за "виолетовите". Лука Йович пък изтърва дузпа и пропусна да донесе победата на домакините.

След само девет минути игра Юве излезе напред в резултата. Филип Костич опита удар от въздуха, който се превърна в асистенция за Милик. Новият нападател на "старата госпожа" сложи тялото си на пътя на топката и я вкара в мрежата, за да вкара второто си попадение след пристигането си в Торино.

Video edited on Kapwing

В 27-ата минута Фиорентина стигна до изравнителен гол, след като Рикардо Сотил намери Кристиан Куаме, а той отбеляза за 1:1. В самия край на първата част "виолетовите" получиха правото да изпълнят 11-метров наказателен удар. Новото попълнение Лука Йович застана зад бялата точка, но изпълнението му бе слабо и вратарят на Юве спаси.

На почивката Анхел ди Мария се появи в игра за Юве, но това не помогна особено на отбора в офанзивен план. Второто полувреме не бе белязано от особени голови опасности пред някоя от двете врати. Фиорентина обаче контролираше повече топката и изглеждаше по-опасен в предни позиции, а в края Софиан Амрабат можеше да вкара, но Матиа Перин спаси.

Това е трето равенство за Ювентус от началото на сезона в Серия А, като след пет изиграни мача "бианконерите" събират 9 точки от максимални 15. Фиорентина също записа трето равенство, но тимът има и едно поражение, с което неговият актив е съставен от 6 пункта. В следващия кръг Юве посреща Салернитана, а Фиорентина гостува на Болоня.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички