Алегри: Справихме се добре на трансферния пазар, остава да направим добър отбор


Алегри: Справихме се добре на трансферния пазар, остава да направим добър отбор
Снимка: Guliver/GettyImages

1473 0

Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри говори преди сблъсъка между "старата госпожа" и Фиорентина, който ще продължи серията от срещи на торинци в Серия А. До този момент тимът се представя неубедително, тъй като записа 2 победи и 2 равенства в първите си 4 мача от кампанията.

Въпреки това, специалистът заяви, че е доволен от проведената селекция през летния трансферен прозорец. Клубът привлече в последните дни на аржентинския полузащитник Леандро Паредес под наем от Пари Сен Жермен, докато изпрати Артур Мело и Денис Закария съответно в Ливърпул и Челси.

"Клубът се справи много добре на трансферния пазар, както при входящите, така и при изходящите сделки. В началото всички имахме една обща цел: да задържим младите играчи в отбора и да им даваме повече игрово време. Фабио Мирети се представя добре, радвам се, че Николо Фаджоли също е тук. Имаме още Федерико Гати и Мойс Кийн – който тренира добре и е спокоен.

С Паредес, Локатели, Фаджоли и Мирети имаме конкуренция в халфовата линия, очакваме и завръщането на Погба. Тук са и халфове с други характеристики като МакКени и Рабио. Направихме добър микс и сега остава да направим силен отбор", добави Алегри.

Рабио няма да бъде на разположение за мача с Фиорентина заради контузия в бедрото, вратарят Войчех Шчесни е аут заради травма в глезена. Капитанът Леонардо Бонучи почти е възстановен, но Алегри не е решил дали да го пусне през уикенда или да го запази за двубоя от Шампионска лига срещу Пари Сен Жермен другата седмица.

Вижте с какви сделки приключи летния трансферен прозорец в Италия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички