Ключов играч на Милан направи любопитно разкритие и обясни защо тимът е спечелил титлата


Ключов играч на Милан направи любопитно разкритие и обясни защо тимът е спечелил титлата
Снимка: Getty Images

1828 0

Един от важните футболисти на Милан - Тео Ернандес, даде доста интересно интервю, в което обсъди как "росонерите" са станали шампиони на Ботуша и направи едно доста любопитно разкритие за самия себе си.

Френския национал пристигна в Милано от Реал Мадрид през 2019 година за сумата от 20 милион евро и бързо се превърна в титуляр в селекцията на Стефано Пиоли.

"Когато пристигнах не се чувствах много добре, беше ми странна цялата обстановка и това повлия на играта ми. Определено не бях в най-добрата си форма, не защитавах добре, но се радвам, че открих себе си и мога да оставя този момент от кариерата ми назад", сподели Ернандес пред медията "Rivista Undici".

"Групата ни е страхотна, разбираме се отлично, всички сме приятели и си помагаме. Има изграден колектив. Стараем се да надграждаме, все още сме млади. Именно заради това спечелихме Скудето през изминалия сезон, разбира се, треньорът също ни помогна много", добави французинът.

Определено Ернандес вече се наслаждава на живота си на "Сан Сиро".Той вече има 21 гола и 25 асистенции в 131 мача във всички турнири за "росонерите".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Към кои футболисти на Челси се насочи Милан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички