Водещите медии в Италия направиха на пух и прах Шарл Де Кетеларе от Милан


Водещите медии в Италия направиха на пух и прах Шарл Де Кетеларе от Милан
Снимка: Getty Images

1299 0

Новото попълнение на италианския шампион Милан - Шарл Де Кетеларе, бе доста разкритикуван от някои от водещите медии на Ботуша поради невпечатляващите му изяви до момента.

32-милионната покупка пристигна в Милано от Брюж със сериозни амбиции, но до момента не може да се каже, че се представя на нужното ниво.

Едно от водещите издания в странта "La Gazzetta Dello Sport" определи играта на Кетеларе срещу Челси в Шампионска лига като "едно от най-слабите му представяния", като също така извади и цитати на фенове от социалните мрежи, които не са никак добри.

Друга популярна медия "Il Corriere Dello Sport" пък призова младия футболист да "се събуди" и бързо да разбере, че играе за Милан - един от най-големите клубове в Европа.

Към момента офанзивният футболист е изиграл 11 мача и все още не се е отчел с гол. Изглежда това притеснява много от феновете на "росонерите", които вярват, че той ще се превърне в човека, който да донесе много успехи на техния любим отбор. Предстои да разберем какво ще се случи в бъдеще с белгиеца.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Милан ще опита да привлича двама от Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички