Милан се възползва от грешката на Юве и се затвърди зад Интер (ВИДЕО)


Милан се възползва от грешката на Юве и се затвърди зад Интер (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

416 0

Милан победи Верона с 3:1 като гост в двубой от 29-ия кръг на Серия А. Тео Ернандес в 44' и Кристиан Пулишич в 50' отбелязаха първите две попадения за гостите. Тижани Нослин в 64' беше точен за домакините, а Самуел Чуквуезе също се разписа за "росонерите" в 79'.

По-рано днес Юве се издъни и не победи, заарди което Милан вече има три точки преднина на второто място, като е с 62. Верона пък е 15и-и с 26 пункта.

"Росонерите" бяха по-добрият отбор, като владееха инициативата почти през цялото време и създадоха повече положения. През първото полувреме гостите бяха няколко пъти близо до гола. Още в 4' Фикайо Томори  пое топката от свободен удар и без забавяне прати удара си отблизо до самия десен страничен стълб.

В 23' Кристиан Пулишич нацели гредата след удар от границата в наказателното поле. Добри шансове имаше и пред Окафор, но няколко пъти се размина с гола. В края на полувремето невероятна индивидуална изява от страна на Тео Ернандес завърши с удар от наказателното поле. Той прати топката точно в левия ъгъл за 0:1.

През второто полувреме Милан започна с попадение. В 50' Кристиан Пулишич бе точен от непосредствена близост. Верона се върна в мача в 64', когато Тижани Нослин овладя топката пред наказателното поле и със страхотен удар не остави шансове на Майк Менян.  Милан обаче си върна аванса от два гола в 79', когато след центриране от корнер топката попадна в Самуел Чуквуезе. Той от воле и от сериозна дистанция вкара за крайното 1:3.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички