Милан се наложи над СПАЛ след две дузпи


Милан се наложи над СПАЛ след две дузпи
Снимка: Gulliver/GettyImages

976 0

Милан записа втори пореден успех в Серия "А". "Росонерите" надвиха новака СПАЛ 2013 с 2:0 след две дузпи, които бяха реализирани от Рикардо Родригес и Франк Кесие. Двубоят на на "Сан Сиро" бе от 5-ия кръг на калчото, а четвъртия успех в тази кампания да домакините ги изведе на четвърто място с 12 точки.

Рикардо Родригес бе точен от дузпа в 26'. Нарушението бе извършено срещу Никола Калинич от вратаря Алфред Бенджамин Гомис, а попадението е първо за швейцареца в калчото. Иначе още в 19' "росонерите" можеха да открият резултата,

Игнасио Абате беше близо до отбелязването, но не справи по най-добрия начин с отиграването. Лошият му опит отблизо завърши в ръкавиците на Алфред Гомис.

В 53' СПАЛ имаше нелошо положение, Федерико Матиело достигна до центриране отстрани и нанесе удар с глава от наказателното поле. Той летеше добре към вратата, но беше блокиран от един от защитниците.

В 60' Франк Кесие удвои също от бялата точка. Този път нарушението беше срещу него, след което сам реализира дузпата и оформи крайния резултат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички