Лацио се подигра със звездната селекция на Милан


Лацио се подигра със звездната селекция на Милан
Снимка: Guliver/GettyImages

1631 0

Милан допусна първото си поражение от началото на сезона в Серия А, след като претърпя абсолютен крах в гостуването си на Лацио. На Олимпийския стадион в Рим "орлите" разбиха селекцията на Винченцо Монтела с 4:1, а крайният резултат можеше да е много по-голям в тяхна полза.

Мачът започна с час закъснение, тъй като до последно не се знаеше дали мачът ще се проведе заради проливните дъждове в италианската столица. Това забавяне определено подейства по-добре на домакините, след като Имобиле вкара хеттрик а Луис Алберто се разписа за 4:0, а Монтоливо вкара почетния гол за "росонерите".

До момента Милан имаше само победи, но вече изостава с 3 точки от Ювентус и Интер. Лацио продължава без загуба и е с два успеха и равенство срещу новака СПАЛ.

Двубоят беше изключително изравнен през първите 45 минути, като "росонерите" имаха териториален превес, но нищо повече. "Орлите" заложиха на контраатака в мача, като това даде резултат в края на първите 45 минути и началото на вторите.

В 38' Калабрия извърши нарушение в наказателното поле срещу Алберто, а Чиро Имобиле реализира точно за 1:0. Само 4 минути по-късно италианският национал разпечата за втори път вратата на Донарума, нанасяйки тежък удар на "росонерите" точно преди почивката.

Това обаче не беше всичко от Лацио. Още в началото на второто полувреме Имболи се озова сам срещу вратаря за втори път и отново не сбърка. И докато Милан преживяваше шок, Лацио вкара още един гол. Имобиле напредна по лявото крило, като намери с чудесен пас Луис Алберто - 4-и гол за "орлите".

В 56' Монтоливо успя да върне едно попадение, докато до края на мача Лацио направи всичко възможно, за да не вкара 5-и гол след пропуски на Пароло и Имобиле.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички