Рома разпиля новака Беневенто


Рома разпиля новака Беневенто
Снимка: БГНЕС

903 0

Рома записа безпроблемен успех с 4:0 над новака Беневенто в двубой от 5-ия кръг на италианската Серия "А". "Римските вълци" доминираха през целия мач и разликата в класите бе очевидна.

Въпреки това първата голова възможност на "Стадио Чиро Вигорито" се откри пред домакините. В 18-ата минута юношата на Лацио Данило Каталди се оказа непокрит на границата на наказателното поле и стреля, но топката мина встрани от дясната греда.

Четири минути по-късно Рома откри резултата. Александър Коларов направи марков пробив по левия фланг и намери Един Джеко, за когото остана най-лесното - да се разпише на празна врата. В 35-ата минута Рома стигна до второ попадение. Бруно Перес центрира, топката летеше към Джеко, но Фабио Лучони го изпревари и си отбеляза автогол.

И през втората част ситуацията не се промени. Още в 53-ата минута отбраната подари топката на Един Джеко, който овладя и необезпокояван прати топката в долния ляв ъгъл на вратата, пазена от Вид Белец. В 74-ата минута защитата на "Беневенто" отново свърши работата на Един Джеко. Остро подаване на Александър Коларов в пеналта и Лоренцо Венути засече топката в мрежата на своя тим.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички