Андрей Гълъбинов: Искам да съм главен герой в Серия А, никога не съм доволен


Андрей Гълъбинов: Искам да съм главен герой в Серия А, никога не съм доволен
Снимка: Getty Images/Guliver

2723 0

Българският нападател Андрей Гълъбинов впечатлява с изявите си до този момент в италианската Серия А, след като реализира всичките 3 попадения за своя Специя при загубата от Сасуоло с 1:4 и победата над Удинезе с 2:0. Те са исторически, тъй като при първия случай се Гълъбинов се превърна в първия голмайстор в историята на клуба в елита на Италия, а при втория - донесе историческа първа победа в елита. Въпреки това, той все още не е доволен.

"Искам да бъда главен герой в Серия А. Сега съм щастлив, но никога не съм доволен. Вкарах три гола, но можех да реализирал четири. Чувствам се добре и съм много щастлив, че вкарвам в Серия А. Това, че Специя спечели промоция за Серия А е събитие, което ще се помни завинаги" - споделя той пред Tuttosport.

"Сега е адски трудно, но ние осъзнаваме своята стойност. Знаем къде може да се подобрим и вече показахме, че може да продадем скъпо кожата си. Целта на отбора ще бъде да запази елитния си статут" - допълни още нападателят. Междувременно Гълъбинов бе поискан от Георги Дерменджиев в националния отбор, но от Специя не го пуснаха.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички