Милан прибира изпадналия в немилост Гьотце


Милан прибира изпадналия в немилост Гьотце
Снимка: Guliver/GettyImages

3215 0

Отборът на Милан има желание да привлече плеймейкъра на Борусия Дортмунд Марио Гьотце като свободен трансфер след края на настоящия сезон. 27-годишният германски футболист премина обратно в състава на „жълто-черните“ от Байерн Мюнхен през 2016г., но е със статут на резерва през настоящия сезон, като Джейдън Санчо, Торган Азар и Юлиан Бранд са предпочитани пред него от Лусиен Фавър.

Според „Кориере дело Спорт“ „росонерите“ имат интерес да вземат световния шампион с Германия през 2014-та година в редиците си. Милан обаче може да срещне конкуренция за подписа на играча в лицето на Байер Леверкузен. Журналистът от „Билд“ Кристиан Фалк потвърди новината, като смята, че Гьотце сериозно би обмислил офертата на Милан, тъй като той и съпругата са почитатели на Милано.

Марио Гьотце има 217 мача за Борусия Дортмунд, в които е вкарал 45 гола и е направил 61 асистенции. В тима на Байерн Мюнхен пък той бе замесен в 60 гола в 114 срещи. А ето коя звезда на Милан се очаква да напусне през лятото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички