В Борусия Дортмунд още не са решили какво да правят с една от звездите си


В Борусия Дортмунд още не са решили какво да правят с една от звездите си
Снимка: Guliver/GettyImages

2404 0

Спортният директор на Борусия Дортмунд Михаел Цорк заяви, че клубът все още не е решил какво ще е бъдещето на Марио Гьотце. Договорът на плеймейкърът изтича през лятото, след което той ще стане свободен агент.

Цорк сподели следното пред ‘Ruhr Nachrichten’: „Все още не сме решили какво ще правим. Разбира се, той има желанието да получава повече игрови минути. Говорим с Марио. Говорих с баща му преди Коледа. Говорих и със самия него отново в Марбела. Със сигурност ще се видим отново през пролетта, за да вземем финално решение“ каза спортния директор на Борусия.

През последните години Марио Гьотце игра три сезона в Байерн Мюнхен, след което се завърна в Борусия Дортмунд през лятото на 2016г. Той бе започнал да навлиза в познатата си форма през последните 2 сезона, но през настоящата кампания е далеч от най-добрите си години и е предимно със статута на резерва. До момента през кампанията Гьотце има 11 мача и 3 гола в Бундеслигата. А ето каква изненадваща клауза има в договора на новата звезда на Борусия Дортмунд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички