Милан - Лацио по ТВ: Къде да гледаме мача от Серия А?


Милан - Лацио по ТВ: Къде да гледаме мача от Серия А?
Снимка: Getty Images

1544 0

В седмия кръг от италианската Серия А един от най-зрелищните сблъсъци се очертава този между Милан и Лацио. "Росонерите" са с 15 точки, колкото има и лидерът Интер, докато "орлите" разочароват от началото и трябва да наваксват, тъй като са със само 7.

Първоначалното развитие на двубоя ще бъде много важно, тъй като нито един от двата отбора не е съумявал да отбележи попадение след 75-ата минута през този сезон.

В последните пет срещи между тези съперници от първенството предимството е за Милан. Прави впечатление, че няма нито един случай, в който те да завършат при равенство, като "росонерите" са с три победи, а римските "орли" - с две.

Любопитното е, че в четири от последните им пет дуела в италианската Серия А не се стига до гол/гол и победителят печели на 0. Във въпросните мачове са паднали общо 16 попадения, което прави малко над 3 средно на мач.

Къде да гледаме Милан срещу Лацио?

Милан и Лацио се изправят един срещу друг на "Сан Сиро" от 19:00 часа българско време. Срещата ще бъде излъчена пряко по "Макс спорт 3"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички