Милан - Интер по ТВ: Къде да гледаме миланското дерби в Серия А?


Милан - Интер по ТВ: Къде да гледаме миланското дерби в Серия А?
Снимка: Getty Images

3021 0

Тази седмица страстите в Серия А са изключително нажежени, а дербито МиланИнтер ще бъде черешката на тортата. Мачът в събота е от петия кръг на първенството и ще започне в 19,00 часа българско време.

"Росонерите" са настоящи шампиони, свалили от върха именно градския си съперник. Милан влизат в това дерби без загуба от началото на сезона след две победи и две равенства, като последното беше в Реджо Емилия срещу Сасуоло - 0:0 във вторник. Преди това тимът, воден от Стефано Пиоли, надделя у дома над Удинезе с 4:2 и Болоня с 2:0, но се препънаха в Бергамо срещу Аталанта - 1:1.

Така Милан изостава с точка зад вечния си съперник. Контузени са Ибрахимович, Ребич, Ориги и Крунич.

Интер потегли с три победи - много трудно 2:1 на старта срещу Лече с гол в 95-ата мин. на Дъмфрис, после две спокойни победи на този терен: срещу непретенциозните Специя с 3:0 и във вторник над Кремонезе с 3:1, но между тях в трети кръг претърпяха болезнено 1:3 в Рим на "Олимпико" от Лацио, бившият тим на треньора Симоне Индзаги.

През сезон 2019/20 и двете победи, при това убедителни, бяха за Интер - 2:0 и 4:2. През 2020/21 двата тима си размениха по един успех - 2:1 за Милан и 3:0 за "нерадзурите". През миналия сезон на "росонерите" стигнаха само до 1:1 в първата среща, а след това спечелиха с 2:1.

Двубоят Милан - Интер ще бъде предаван пряко по Max 3, можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички