Депай реши да остане в Барселона, Дест премина в европейски шампион


Депай реши да остане в Барселона, Дест премина в европейски шампион
Снимка: Getty Images

3409 0

В последния ден от летния трансферен прозорец за големите първенства в Европа Мемфис Депай остана в Барселона, тъй като не можа да си намери нов отбор.

Нидерландецът стана ненужен на "Камп ноу" след привличането на Роберт Левандовски, но и след трансфера на Пиер-Емерик Обамеянг през зимата той не играеше редовно.

Депай обяви решението си да остане в Барселона с публикация в Туитър. "Реших да остана в Барса. Напълно съм отдаден на това да допринеса за спортния успех на клуба", написа той и добави две сърчица в синьо и червено, както и хаштаг "ViscaBarca".

Това може би е добре за клуба, тъй като след раздялата с Мартин Брейтуейт и продажбата на Пиер-Емерик Обамеянг в Челси каталунците останаха само с двама централни нападатели в лицето на Мемфис и Левандовски.

Междувременно, съотборникът на Депай Сержиньо Дест премина в Милан. Американецът ще играе в италианския шампион под наем. След края на сезона "росонерите" ще преценят дали да го откупят за постоянно. А ето кой защитник подсили каталунците. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички