Интер надскочи Кремонезе и бързо наказа грешка на Милан


Интер надскочи Кремонезе и бързо наказа грешка на Милан
Снимка: GettyImages

1543 0

Завършилият на втора позиция през миналата кампания Интер победи Кремонезе в четвъртият кръг на Серия А с 3:1 и се изкачи до втората позиция във временното класиране. По този начин "змията" наказа грешката на Милан, който направи нулево реми със Сасуоло.

Победата на "нерадзурите" донесоха Хоакин Корея и Николо Барела с попадения през първото полувреме и Лаутаро Мартинес, добавил гол в последния четвърт час. За гостите попадение реализира Давид Окереке в последните секунди от редовното време.

Резултатът откри първият още в 12-ата минута, когато успя да се възползва от отбита топка и с точен удар изпрати кълбото в левия ъгъл.

Домакините можеха да удвоят в 29-ата минута чрез Милан Шрикиниар, но противниковият страж реагира и опази мрежата си. Той обаче не успя да го стори 9 минута по-късно, когато италианският национал Николо Барела пое пас от Хакан Чалканооглу и без да се замисли прати топката в горния ляв ъгъл.

Двата тима почти си поделяха контрола на топката през цялото време, но "змията" остана по-опасна и не остави по-никакъв начин инициативата на новака. Думфрис и Лаутаро Мартинес пропуснаха около 73-ата минута, но аржентинският нападател "заблестя" в 76-ата минута, когато съумя да оформи крайният резултат.

Той пое пас от втория голмайстор, напредна в наказателното поле и с прецизен удар прати топката в долния десен ъгъл.

Вижте как се разви мача на Милан!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички