Милан атакува Ман Сити с оферта за английски национал


Милан атакува Ман Сити с оферта за английски национал
Снимка: GettyImages

3539 0

Италианският Милан възнамерява да отправи предложение към Манчестър Сити за офанзивния футболист Джак Грийлиш. Макар да струваше на „гражданите“ 100 милиона паунда, то той трудно влиза в състава на Хосеп Гуардиола след преминаването му от Астън Вила.

За два сезона той има 44 мача, в които е вкарал седем пъти и е подал за четири други. През този сезон головете му във Висшата лига са само 1. 27-годишният британец има договор със Сити до лятото на 2027-а година, което поставя англичаните в добра позиция за потенциални преговори.

Според италианската преса Милан следи ситуацията с него, тъй като по всяка вероятност Рафаел Леао ще направи трансфер навън, а „росонерите“ искат да обезпечат бъдещето си в офанизвната линия на терена.

Леао се очаква да напусне Милан срещу 100 милиона паунда, като има още 19 месеца по своя договор и те виждат в Грийлиш отлична негова алтернатива. Смята се, че Милан ще предложи на Ман Сити около 70 милиона евро, с които се надяват да убедят „гражданите“ да се освободят от Грийлиш. A каква трансферна забрана има в Ман Сити, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички