Медиите в Испания с абсурдно твърдение - Неймар отивал в Ювентус


Медиите в Испания с абсурдно твърдение - Неймар отивал в Ювентус
Снимка: Instagram

1647 0

Испанският "Mundo Deportivo" излезе с повече от любопитна информация, че голямата звезда на ПСЖ ще премине в Ювентус, въпреки че откакто е във Франция, се говори за негово завръщане в Барселона. Нещо повече - Пауло Дибала ще бъде жертван, за да се осъществи това.

Основният проблем, разбира се, остава заплатата на бразилеца, тъй като от "старата госпожа" далеч не са готови да му дават същото възнаграждение, което получава и в ПСЖ. За да се осъществи трансфер, Неймар трябва да приеме да си намаля заплатата - нещо, на което се смята, че е склонен, само ако се отнася до Барселона.

Смята се, че при евентуален опит за привличането му в сделката ще бъде включен и Пауло Дибала. Припомняме, че това не е първият случай, в който се спекулира за преминаване на Неймар в Ювентус, но на този етап подобно развитие звучи много малко вероятно. Още повече, че Неймар е казал, че никога не е бил толкова щастлив в Париж, колкото сега.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички