"Меденият месец" на Жозе Моуриньо в Рома свърши и треньорът се нахвърли върху съдиите


"Меденият месец" на Жозе Моуриньо в Рома свърши и треньорът се нахвърли върху съдиите
Снимка: Getty Images

1236 0

През лятото Жозе Моуриньо застана начело на Рома и стартира с шест поредни победи, последната от които бе срещу ЦСКА (5:1) в Лигата на конференциите, но след това "вълците" влязоха в колеблива серия и редуват победи, загуби и равенства...

Късно снощи тимът му загуби с 0:1 гостуването си на Болоня и вече е на 11 точки от първото място, заемайки пета позиция. Специалния не бе доволен от поражението и хвърли вината върху контузиите и съдиите:

"Поздравления за Синиша Михайлович и Болоня, те изиграха страхотен мач. Поздравления също и за моите играчи. Те се раздадоха на терена. Имахме контузени преди мача, контузии по време на мача, "скрити" контузии на играчи, които записаха 90 минути. Имахме доста проблеми, но футболистите не спряха да се борят. Гордея се с тях и не тая никакви негативни чувства".

Общо четирима играчи на Рома получиха жълти картони в тази среща - Ейбрахам, Перес, Дзаниоло (за симулация) и Карсдорп. Жозе Моуриньо също бе предупреден официално:

"Ще трябва да измисля някакъв състав за събота. Добре, че замених Манчини, защото сигурно и той щеше да получи картон. Ще завърша с едно наблюдение и ще кажа нещо, което не е в мой интерес: ако бях на мястото на Николо Дзаниоло, бих започнал да мисля за напускане на Серия А, защото тук явно всички са настроени срещу него", каза в свой стил португалецът. В следващия кръг (4.12.) Рома е домакин на Интер! За разлика от тях, Милан се върна към победите и отново се доближи до лидера Наполи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички