Маурицио Сари заговори за оставка след последната загуба на Лацио в Серия А


Маурицио Сари заговори за оставка след последната загуба на Лацио в Серия А
Снимка: Getty Images

760 0

Вчера, 25-и ноември, Лацио направи поредна грешна стъпка в Серия А през сезон 2023/24, губейки гостуването си на Салернитана от 13-ия кръг с 1:2.

След двубоя наставникът на "небесносините" - Маурицио Сари, намекна, че може и да подаде оставка в скоро време: "Трябва да се направи нещо, за да се разбие тази инерция. Отборът е загубил характер и инициативност. След като вкарахме гол през първото полувреме, после се надявахме просто да контролираме играта през второто. Това не е нашият характер!".

"През следващите дни ще помисля над ситуацията и ако намеря доказателства, че аз съм виновен за случващото се, ще бъда първият, който ще говори с президента и ще си подаде оставката", категоричен бе опитният специалист.

*През миналата кампания в Италия "Римските орли" завършиха на второ място, макар и на 16 точки зад шампиона Наполи, докато през настоящата са чак на десета позиция с актив от 17 пункта. Все пак, в момента те участват в груповата фаза на Шампионска лига и имат много добри шансове да излязат от нея, тъй като са втори в Група "Е", а сега им предстои домакинство на последния Селтик (28.11.).

"Притеснявам се за психологическото състояние на нашия отбор. Факт е, че Шампионска лига има способността да прави чудеса и се надявам тя да повлияе положително на нагласата ни", допълни 64-годишният Сари.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Отбор от Серия А ще пробва отново да вземе Тобиас Хайнц от ЦСКА!?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички