Маурицио Сари: Ювентус зацикли


Маурицио Сари: Ювентус зацикли
Снимка: Getty Images/Gulliver

1477 0

Наставникът на Ювентус Маурицио Сари смята, че „бианконерите“ са зациклили в последните седмици. След изненадващата загуба с 1:2 от Верона в събота „старата госпожа“ завърши 1:1 при гостуването си на Милан на „Сан Сиро“ в първи полуфинален мач от турнира за Купата на Италия. Гол от дузпа на Кристиано Роналдо в добавеното време на срещата спаси равенството за Ювентус.

След срещата Маурицио Сари коментира затрудненията на тима в последните срещи. „Не се притеснявам, тъй като в живота единствено трябва да се притесняваш за здравето си. Това е нормална фаза, през която се минава, немислимо е за един отбор да бъде безгрешен. Това е спорт, който зависи от физическото и психическото състояние на много играчи. Развитието ни зацикли през последните три седмици, допускаме голове, които могат да се избегнат. От друга страна, допуснали сме само два гола повече от най-добрата защита в Серия А, тъй че не е голям проблем“, заяви италианския треньор.

Ювентус подновява битката в Серия А през този уикенд. „Старата госпожа“ е домакин на Бреша в неделния следобед. А ето какво смята Сари за спекулациите за неговото уволнение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички