Немислимото е напът да се случи: Мануел Нойер напуска Байерн Мюнхен?


Немислимото е напът да се случи: Мануел Нойер напуска Байерн Мюнхен?
Снимка: Getty Images/Guliver

5126 0

Байерн (Мюнхен) сериозно е ядосал своя капитан Мануел Нойер. Вратарят на баварците може да се озове в Ювентус, тъй като не е доволен от включена клауза в доовора на новия страж на Байерн - Александър Нюбел.

Според France Football Нойер е много ядосан на шефовете на клуба, тъй като Нюбел е получил писмени гаранции от 15 мача за идната кампания. Като основен фаворит за нов отбор пред Нойер се явява именно Ювентус. Той играе за Байерн от лятото на 2011 година и спечели всички възможни трофеи с клуба. Наскоро той призна, че опцията да излезе зад граница е напълно възможна, а наскоро публично заяви, че няма намерение да стои и един мач на пейката.

През декември стана ясно, че Нюбел отказва да продължи договора си с Шалке и ще напусне клуба след края на настоящия сезон. Баварският клуб набеляза Нюбел като заместник на Мануел Нойер, който ще навърши 34 години през март. Според медиите в Германия той дори е отказал официално на запитване на Байерн Нюбел да получи игрово време (повече подробности в този материал).

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички