Макс Алегри заговори за психически проблеми в Ювентус след загубата от Сасуоло


Макс Алегри заговори за психически проблеми в Ювентус след загубата от Сасуоло
Снимка: Getty Images

1072 0

Късно снощи Ювентус допусна изненадваща домакинска загуба от Сасуоло в мач от италианската Серия А, а след края на двубоя старши треньорът на "старата госпожа" посочи причините за поражението:

"Проблемът на Ювентус не е физически, а психически. Трябваше да бъдем по-организирани, особено в края на мача. Това беше двубой от тези, които ако не можеш да спечелиш, поне не ги губи", заяви Алегри на пресконференцията.

"Трябва да обърнем внимание на начина, по който се отнасяме към даден мач. Не можеш да получиш такъв гол на контраатака. Имахме няколко положения за попадение, но не бяхме достатъчно концентрирани. В края на срещата бяхме много изнервени, а това не трябва да се случва. Проблемът не е физически, а психически", повтори още веднъж Макс Алегри.

Изненадващата загуба запрати Юве на седмото място във временното класиране с актив от 15 точки след 10 кръга, докато лидерът Милан има цели 13 пункта повече... В следващия си мач "бианконерите" гостуват на Верона (30.10.)!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички