Сасуоло нокаутира Ювентус с гол в последната секунда в Серия А


Сасуоло нокаутира Ювентус с гол в последната секунда в Серия А
Снимка: Getty Images

1250 0

Отборът на Ювентус допусна кошмарна загуба с 1:2 при домакинството си на Сасуоло в мач от междинния десети кръг на италианската Серия А. "Зебрите" изравниха резултата 15 минути преди края на срещата, но буквално в последните секунди на мача гостите вкараха второ попадение и спечелиха трите точки в Торино.

В самия край на първата част Сасуоло изненада своя домакин с попадение, реализирано от полузащитника Давиде Фратези, който се възползва от асистенция на Грегъри Дефрел. След почивката Ювентус срещна сериозни трудности да пробие противниковата отбрана - или поне в първите 15 минути.

Около 60-ата минута Хуан Куадрадо, Пауло Дибала и Федерико Киеза последователно имаха шансове да изравнят резултата, но не успяха. Едва в 76-ата минута "бианконерите" се добраха до изравнително попадение. Пауло Дибала намери Уестън МакКени, който успя да прати топката в мрежата на Сасуоло.

До края на мача обаче силите на Ювентус не стигнаха за пълен обрат. Нещо повече - Сасуоло успя да шокира домакините с късно попадение в 95-ата минута, дело на Максим Лопес, който оползотвори асистенция на Доменико Берарди.

Така Ювентус записа трета загуба от началото на сезона в Серия А. Тимът заема седмо място с 15 пункта. Победата на Сасуоло пък изстреля отбора до деветото място с 14 точки в актива си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички