Интер с победа по шампионски, Моуриньо и Рома обърнаха Каляри в Серия А


Интер с победа по шампионски, Моуриньо и Рома обърнаха Каляри в Серия А
Снимка: Getty Images

1266 0

Три мача от италианската Серия А започнаха в 21:45 ч. българско време. Шампионът Интер гостуваше на Емполи, Рома на Жозе Моуриньо бе гост на Каляри, а Лацио бе домакин на Фиорентина!

Емполи 0:2 Интер

Данило Д`Амброзио даде аванс на "нерадзурите" в 34-ата минута, след като засече с глава центриране на Алексис Санчес. Десет по-късно Николо Барела нацели дясната греда от удобна позиция. В началото на втората част Самуеле Ричи от Емполи получи директен червен картон за много грубо нарушение. В 67-ата минута Федерико Димарко подпечата победата на Интер с втори гол. 

Каляри 1:2 Рома

В 8-ата минута Раул Беланова от домакините овладя хубав пас и стреля без забавяне, но топката сес отби от напречната греда. До края на полувремето не се случи нищо по-интересно на терена, а статистиката потвърждаваше този факт - 0 точни удара! Втората част обаче започна обещаващо и Каляри поведе с 1:0 чрез точен удар на Леонардо Паволети. В 67-ата минута "вълците" отговориха с удар на Лоренцо Пелегрини в напречната греда. Натискът все пак даде резултат 180 секунди по-късно, когато Рожер Ибанес възстанови равенството в срещата. Обратът стана пълен седем минути по-късно, когато гредата този път не успя да спре Пелегрини от пряк свободен удар и Рома поведе с 2:1. 

Лацио 1:0 Фиорентина

"Орлите" бяха по-дейният отбор на терена преди почивката, но така и не успяха да създадат много чисти положения, а едно от малкото такива бе пропиляно от Чиро Имобиле още в началните минути. Все пак, в 52-ата минута Педро получи добър пас от Сергей Милинкович - Савич и откри резултата в полза на Лацио, а впоследствие това се оказа и единственото попадение в срещата...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички