Леонардо Бонучи заплашил човек от Интер със смърт, размина се с глоба


Леонардо Бонучи заплашил човек от Интер със смърт, размина се с глоба
Снимка: Getty Images

1162 0

Централният защитник на Ювентус Леонардо Бонучи се размина с наказание след двубоя за Суперкупата на Италия. След поражението на "бианконерите" бранителят не сдържа нервите си и изблъска секретаря на Интер Кристиано Моцильо.

Инцидентът се случи след като нападателят на Интер Алексис Санчес вкара победния гол в 121-ата минута. Представителите на миланския отбор започнаха бурно да празнуват победата, което очевидно не се хареса на Бонучи.

По информация на Евроспорт Бонучи е заплашил с убийство Моцильо, като е изкрещял: "Ти празнуваш в лицето ми, за какво по дяволите го правиш? Ще те убия!" Моцильо е призовал бранителя да се успокои и се опита да го отблъсне.

В резултат на това си действие бранителят беше глобен с 10 000 евро. Бонучи ще бъде на линия за следващия мач на Ювентус.

Ювентус е рекордьор по победи в Суперкупата. "Бианконерите" спечелиха този трофей 9 пъти, докато за Интер успехът в турнира беше шести.

Видео от инцидента вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички