Леонардо Бонучи провъзгласи новия в Ювентус за перфектния заместник на Де Лихт


Леонардо Бонучи провъзгласи новия в Ювентус за перфектния заместник на Де Лихт
Снимка: Getty Images

1465 0

Лидерът на Ювентус - Леонардо Бонучи, говори за новите попълнение в клуба. Централният защитник акцентира най-вече на човека, който ще замени Матайс Де Лихт - Глейсон Бремер.

В интервю за канала на Ювентус в платформата "Twitch" Бонучи похвали бразилеца, към когото очакванията не са никак малки.

"Най-важното бе да намерим достоен заместник на Де Лихт и го направихме. Глейсон Бремер е страхотен футболист, мисля, че ще пасне отлично на нашия стил. Той е добряк, за момента е доста тих, но се надявам, че ще се поотпусне с течение на времето", заяви капитанът на Ювентус.

"Бианконерите" завършиха в челната четворка през миналия сезон, но не успяха да си осигурят медали в нито един от останалите турнири, в които участваха. Феновете останаха разочаровани след края на кампанията.

Ювентус изглеждаше по-добре през втората половина на сезона и Алегри се надява, че новите играчи ще помогнат за догонването на двата гранда от Милано, които също се борят за титлата.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Репортаж от контролата между Реал Мадрид и Ювентус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички