Легенда на Интер: С Икарди и Перишич няма как да спечелим титлата


Легенда на Интер: С Икарди и Перишич няма как да спечелим титлата
Снимка: Gulliver/GettyImages

1144 0

Именитият бивш играч на Интер Луис Суарес не е оптимист относно шансовете на отбора за триумф в Серия А. Според него тимът е прекалено далеч от представянето на Наполи и Ювентус.

"Икарди и Перишич не са топфутболисти. С тях няма как да спечелим титлата. Мауро е голмайстор, капитан и много важен за Интер. Но все още не е някаква суперзвезда. Ще трябва да се справи добре в евротурнирите или в националния си тим. Досега сме го виждали само в Италия", заяви Суарес.

Според легендата на “нерадзурите” на този етап отборът е далеч от нивото на Ювентус и Наполи. “Да сравняваме Интер с въпросните два отбора е малко прекалено. В момента Интер е в процес на изграждане, като разполага с много добри играчи и страхотен треньор. И все пак сме на крачки зад Юве и Наполи. Трудното е да се поддържа постоянство през целия сезон, а Интер никога не е показвал това. И все пак основите са добри. Спалети е перфектен за това да държи всички футболисти във форма. Той няма да вземе титлата, но съм убеден, че ще се справи добре".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички