Италия се възхити от изявите на български национал срещу Интер


Италия се възхити от изявите на български национал срещу Интер
Снимка: Guliver/GettyImages

2167 0

Българският национал Алекснадър Тонев се завърна в игра за клубния си Кротоне през уикенда по време на загубата с 0:2 от гранда Интер. Въпреки поражението обаче, крилото обра овациите на италианските медии за страхотните си пробиви и добрия коефициент на полезно действие, които постигна срещу непобедения до момента тим на Лучано Спалети.

"Tuttomercato" и "Fantagazzetta" дават втората най-висока оценка в скромния тим именно на Тонев - 6.5, докато най-добър е бил защитникът Арлинд Айети, оценен със 7. И двете издания отбелязват добрите качества на Тонев, скоростта му с топка в крака и добрия пас.

Именно заради Айети обаче се оказва, че Тонев е забелязан от скаут на Торино. Човек от клуба е гледал защитника, тъй като е под наем в Кротоне от едноименния клуб, но е забелязал играта на българина и е посъветвал спортно-техническия щаб да следи изявите на бившия играч на Астън Вила и Селтик.

"Веднага след като се върна от контузия, Тонев се включи на скорост в играта на своите, а и вече показва по-голямо постоянство", пише в допълнение местното издание "Crotone informa".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички