Лаутаро Мартинес започна преговори за нов договор с Интер


Лаутаро Мартинес започна преговори за нов договор с Интер
Снимка: Getty Images/Guliver

1168 0

Главният изпълнителен директор на Интер Джузепе Марота заяви, че клубът е започнал преговори за нов договор с нападателя на тима Лаутаро Мартинес. През последните няколко месеца голмайсторът е обект на интерес от страна на Барселона, въпреки че президентът на каталунците заяви в интервю наскоро, че преговорите с миланския гранд са в застой.

Сега Марота отново заговори за това, колко щастлив е Лаутаро Мартинес на „Джузепе Меаца“ и добави, че отборът няма никакво намерение да го продава. „Започнахме преговори за подновяването на договорите на много наши футболисти. Най-напред ще проведем разговори с по-младите от тях, с които ще работим още дълги години, в това число и Лаутаро. Ще действаме спокойно, няма да бързаме, тъй като имаме доверие на футболистите си. Лаутаро има желанието да носи тази фланелка и може да постигне бляскави неща с клуба за в бъдеще“, заяви Бепе Марота пред ‘Sky Sport Italia’.

Един от основните проблеми пред евентуален трансфер на Лаутаро Мартинес в Барселона е сумата, която Интер иска за своя играч, тъй като каталунците трябва да продадат няколко играчи, за да могат да си позволят 23-годишния футболист. А ето кой друг европейски клуб смята да се включи в битката за Мартинес.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички