Интер пак разочарова и върхът в Серия А остава далеч


Интер пак разочарова и върхът в Серия А остава далеч
Снимка: Guliver/GettyImages

894 0

Отчайващата форма на Ювентус и Лацио позволи на Интер да се бори за титлата, но "нерадзурите" за пореден път не се възползваха от шанса си да се намесят отново в битката за титлата. Възпитаниците на Антонио Конте претърпяха ново разочарование, след като стигнаха само до 2:2 срещу Рома на "Олимпико". 

Срещата нямаше как да започне по-добре за гостите от Милано, след като Санчес центрира от корнер, а Де Фрай с глава откри резултата. Гостите профукаха още един отличен шанс, а в края на първото полувреме Рома успя да удари тежко по "нерадзурите".  

При отлична контраатака за "вълците" Джеко овладя топката в наказателното поле и пусна извеждащ пас за Спинацола, който стреля покрай Ханданович и изравни в добавеното време. 

В 57' Рома стигна до 2-и гол, след като Михтарян проби през центъра и пусна за Джеко в наказателното поле. Топката му беше избита от краката, но попадна у арменеца, който стреля веднага и реализира. 

Все пак 3 минути преди края надеждата на Интер остана жива, след като Спинацола изрита Моузез в наказателното поле, а Лукаку се разписа от дузпа - 2:2. 

След равенството, "нерадзурите" остават със 72 точки и са на 5 зад Ювентус, който е с мач по-малко. Заради разочарованията с Верона и Болоня, в които Интер загуби 5 точки, тимът от Милано остава далеч от върха 4 кръга преди края. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички