Лацио започна новия сезон с успех срещу Каляри


Лацио започна новия сезон с успех срещу Каляри
Снимка: Gulliver/GettyImages

1306 0

Отборът на Лацио стартира с успех новата кампания в Серия А. "Орлите" спечелиха с 2:0 гостуването си на Каляри в мач от 2-рия кръг от сезона. Първото попадение в срещата вкара Мануел Лазари в 4-тата минута, а в средата на втората част Чиро Имобиле оформи крайния резултат.

Българският национал Кирил Десподов започна срещата за Каляри на резервната скамейка. Футболистите на Симоне Индзаги стартираха двубоя по отличен начин и още в 4-тата минута стигнаха до попадение. Марушич получи добра топка, след което влезе в наказателното поле и пусна успореден на голлинията пас, където чакаше Лазари. Италианецът просто чукна топката в мрежата и откри резултата - 0:1! След попадението Лацио продължи да бъде по-добрият отбор в срещата, но така и не успя да достигне до ново попадение до края на първата част.

През второто полувреме Лацио имаше добри положения за гол, като сериозен пропуск направи Сергей Милинкович-Савич. В 74-тата минута "орлите" стигнаха до втори гол. Отново Марушич бе в неговата основа, след което подаде на Чиро Имобиле, който вкара първия си гол за сезона - 0:2! В 80-тата минута в игра влезе и Кирил Десподов.

Така Лацио записва първа победа за сезона, след като мачът от първия кръг на тима бе отложен. Каляри пък продължава да няма победа след два кръга и е на 11-то място с 1 точка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички