Лацио превърна Фиорентина в жертва на амбициите си (ВИДЕО)


Лацио превърна Фиорентина в жертва на амбициите си (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

1296 0

Лацио ще влезе в десетия кръг на Серия А от трета позиция с 20 точки, след като разби с 4:0 като гост Фиорентина в последния мач от програмата. В герои за столичаните се превърнаха Матиас Весино, Матиа Закани, Луис Алберто и Чиро Имобиле, като се разделиха на двойки и вкараха по попадение през двете полувремена.

"Орлите" поведоха още в 11-ата минута, когато Весино скочи най-високо в наказателното поле и с глава засече центриране от корнер на Матия Закани. В 25-ата минута именно асистентът се възползва подаване на Сергей Милинкович-Савич и удвои аванса на "орлите".

В 55-ата минута гредата попречи на Чиро Имобиле да оформи класическа преднина за своите, като Йович също се оказа неточен в 67-ата минута.

В 85-ата минута гостите обаче стигнаха до заветния трети гол чрез комбиннация между Имобиле и Алберто. Първата минута на добавето време бе достатъчна на Имобиле за оформянето на крайния резултат.

Вижте последното попадение в срещата, дело на Чиро Имобиле:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички