Лацио оцеля в Торино след нов драматичен обрат в Серия А


Лацио оцеля в Торино след нов драматичен обрат в Серия А
Снимка: Getty Images/Guliver

1601 0

Борещият се за титлата в Италия Лацио постигна трудна, но много ценна победа над Торино с 1:2 като гост в мач от 29-тия кръг на Серия А. "Римските орли" се нуждаеха от нов пълен обрат в хода на двубоя, за да стигнат до победата.

Още в самото начало на двубоя гостите изостанаха в резултата, след като Чиро Имобиле игра с ръка в собственото наказателно поле, а Андреа Белоти успя да вкара от отсъдената дузпа. До края на полувремето Лацио така и не успя да изравни след няколко пропуска на Имобиле и отменен гол на Франческо Ачерби заради засада.

В началото на втората част "орлите" стигнаха до изравнителен гол чрез голмайстора си Имобиле, който бе изведен в коридор в наказателното поле и прати топката в далечния ъгъл. В 73-тата минута Марко Пароло успя да нанесе удар от границата на наказателното поле, за да изведе отбора си до пълен обрат в мача.

С победата Лацио временно се доближи на само една точка от лидера в подреждането Ювентус, който по-късно днес гостува на Дженоа. Торино пък остава на 14-та позиция с 31 пункта - с шест точки над зоната на изпадащите.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички