Лацио нанесе първа загуба на Аталанта и го задмина в класирането (ВИДЕО)


Лацио нанесе първа загуба на Аталанта и го задмина в класирането (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

2185 0

Лацио победи с 2:0 като гост Аталанта в среща от 11-тия кръг на Серия А. В герои за столичани се превърнаха Дзакани и Фелипе Андерсон (10' и 52'), като победата прати "орлите" в топ 3.

Те влязоха в срещата от пета позиция с 3 точки по-малко от третия - Аталанта, но след директния успех възпитаниците на Маурицио Сари се настаниха в тройката, докато "бергамаските" спаднаха с една позиция.

Победителите бяха определяни за аутсайдери преди началото на срещата, но създадоха повече голови положения и контролираха топката през по-голяма част от времето. По този начин те откриха и чрез първото по-интересно положение, при което Дзакани бе изведен чудесно и не сгреши очи в очи. 

След четвърт час домакините отговориха неуспешно чрез Хатебур, а до края на първата част и комбинация между Милинкович-Савич и Висино изглеждаше добра възможност, но и от нея не излезе нищо опасно. 

През втората част "орлите" отново успяха да вкарат при първата си възможност, след като Марушич и Андерсон матираха противниковата отбрана. Ситуацията бе прегледана и потвърдена от ВАР.

В последните секунди се стигна и до червен картон за домакините, тъй като нарушение изкара втори жълт картон на Муриело.

Вижте и какво зрелище се получи между Фиорентина и Интер!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички