Лацио може да продаде свой ас, има българска следа в това


Лацио може да продаде свой ас, има българска следа в това
Снимка: Getty Images/Guliver

1254 0

Лацио може да продаде не по негово желание халфа Луис Алберто, съобщава La Gazzetta dello Sport. Причината за това е, че той е проявил неуважение към клуба в свое изказване. В цялата история е замесена, макар и непряко, и нашата страна.

Наскоро испанецът е разкритикувал публично ръководството на римския клуб за това, че са купили самолет, а в същото време са орязали заплатите на отбора с обяснение, че го правят заради пандемията от коронавирус. Скоро след това е станало ясно, че самолетът не е купен от Лацио, а им е даден назаем от българска компания. Разбирайки това, Алберто е поднесъл своите извинения, но стореното е било сторено.

"Никой не може да се съмнява в качествата на играча, но проблемът е в неговото поведение и неуважението му към клуба и феновете. Всеки, на когото му липсва уважение, трябва да си плати последствията. Хубаво е, че направи крачка напред към своите съотборници и клуба. Сега трябва да направим така, че подобни неща да не се повтарят в бъдеще", коментира пред "Sky Sport Italia" шефът на "римските орли" Игли Таре. А кой играч на Лацио скандализира, захапвайки съперник за ръката, вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички