Къде да гледаме финала за Суперкупата на Италия Ювентус - Наполи?


Къде да гледаме финала за Суперкупата на Италия Ювентус - Наполи?
Снимка: Getty Images/Guliver

2201 0

Шампионът на Италия се изправя срещу носителя на Купата на страната. Ювентус срещу Наполи е дербито, което ще определи кой ще спечели Суперкупата в Италия за миналия сезон. Това е и отлична възможност за двата тима да стартират 2021 година с трофей.

"Бианконерите" имат за какво да отмъстят на неаполитанци, които ги лишиха от дубъл на домашната сцена през миналата кампания. Именно тези отбори играха във финала за Купата, когато Наполи излезе победител след нулево равенство и изпълнения на дузпи.

Срещата е важна и за наставника на "старата госпожа" Андреа Пирло, който не започва по най-добрия възможен начин престоя си в клуба и е изправен пред реалната опасност да не успее да изведе своя тим до първото място в Серия А, като се прекъсне хегемонията и 9-те поредни титли.

Юве е на 5-о място във временното класиране и изостава с цели 10 точки от лидера Милан, но има и мач по-малко. Към момента Наполи също е пред "бианконерите", като има с точка повече. Двата тима имат да изиграят мач помежду си в Серия А, който първоначално бе даден служебно в полза на Ювентус, но в крайна сметка неаполитанци спечелиха обжалването и той ще трябва да се изиграе.

Финалът за Суперкупата на Италия между Юве и Наполи стартира в 22:00 часа българско време, но никоя родна телевизия няма да го предава пряко. Ще можете да следите срещата НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички