Къде да гледаме дербито Ювентус - Наполи от Серия А?


Къде да гледаме дербито Ювентус - Наполи от Серия А?
Снимка: Getty Images/Guliver

2689 0

Ювентус и Наполи излизат един срещу друг в дербито на кръга от италианската Серия А. До последно не се знаеше дали ще се състои този двубой, като дори все още има вероятност това да не се случи, но едва ли неаполитанци ще искат да получат служебна загуба.

Те твърдяха, че са възпрепятствани от властите в Неапол да заминат за Торино поради потвърдените случаи на коронавирус в отбора (Пьотр Жиелински и Елиф Елма). Оказва се, че това не е било точно така. От Серия А излязоха с официално съобщение, че срещата ще се състои.

"Бианконерите" започнаха поредна кампания, в която ще се надяват да продължат своята хегемония на 10 поредни титли. Този път начело е клубната легенда Андреа Пирло, който започна с победа над Сампдория с 3:0 и равенство срещу Рома 2:2.

Кристиано Роналдо изглежда и този сезон ще пребори напредващата си възраст, започвайки ударно - 3 гола в два мача. Именно той бе с основна заслуга и за равенството срещу "вълците", защото на два пъти изравняваше резултата.

Сега пред себе си има нов сериозен тим в лицето на Наполи. Отборът започна с две победи - над Парма с 2:0 и стряскащ разгром с 6:0 над Дженоа.

Ювентус и Наполи трябва да излязат един срещу друг в 21:45 часа българско време, като срещата ще бъде излъчена пряко по Max sport 3. Ще можете да я следите и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички