Къде да гледаме дербито Милан - Интер в Серия А?


Къде да гледаме дербито Милан - Интер в Серия А?
Снимка: Getty Images/Guliver

1240 0

В Италия е време за едно от най-лютите дербита в страната, след като градските съперници Милан и Интер отново се изправят един срещу друг в Серия А, няколко седмици, след като вече го сториха за Купата на Италия. В онзи сблъсък прехвърчаха много искри, а в крайна сметка "нерадзурите" надделяха.

То ще се запомни и с момента между двете големи звезди на отборите Златан Ибрахимович и Ромелу Лукаку, които влязоха в директен конфликт. Самият мач пък бе решен след обрат и драматично в края, когато Кристиан Ериксен вкара директно от пряк свободен удар последните секунди.

"Росонерите" имат и друг, по-голям мотив за победата днес, защото техният градски съперник ги измести от първото място във временното класиране, на което се бяха настананили общо взето от самото начало на първенството.

Към момента "нерадзурите" са първи с 50 точки, Милан е втори с 49, но никой от тях няма да иска да греши, тъй като шампионът Ювентус винаги е голямата заплаха. "Бианконерите" са с 42 пункта, но и мач по-малко.

Трябва да се отбележи и битката при голмайсторите. Там вече Ромелу Лукаку изравни лидера Кристиано Роналдо и двамата са с по 16 попадения, докато Златан Ибрахимович има само с 2 гола по-малко от тях.

Двубоят на "Сан Сиро" ще започне в 16:00 часа българско време, като ще бъде излъчен пряко по Max sport 3 и ще можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички