Кристиано Роналдо промени "правилото" си - използва марковото си празнуване не за свой гол, а за чужд


Кристиано Роналдо промени "правилото" си - използва марковото си празнуване не за свой гол, а за чужд
Снимка: Getty Images/Guliver

1575 0

Кристиано Роналдо продължава да се радва на страхотна форма през този сезон, като се разписа на два пъти в последния мач на Ювентус - победата с 4:0 над Парма. Освен португалеца, попадения за "бианконерите" реализираха Деян Кулушевски и Алваро Мората.

Испанецът се разписа в самия край на двубоя, когато Роналдо вече бе заменен от Пирло и дочакваше края на мача на резервната скамейка. Въпреки това, Кристиано искрено се израдва за попадението на своя съотборник и това бе уловено от камерите.

Нещо повече, португалецът за първи път използва марковото си отпразнуване на попадения (крещейки "SIUU"), но за да отбележи не свой гол, а чужд такъв. Роналдо първо извика Мората, за да привлече вниманието му, а след това направи и този своебразен жест.

Това е поредното доказателство за страхотните отношения между двамата, които просто не спират да бележат през този сезон, оформяйки едно от най-опасните дуота в европейския футбол към момента. А какво заяви наставникът Андреа Пирло за Кристиано Роналдо след двата му гола за Ювентус?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички