Кристиано Роналдо носи първо голямо наказание на Ювентус


Кристиано Роналдо носи първо голямо наказание на Ювентус
Снимка: Guliver/GettyImages

3971 0

През изминаващото лято италианският шампион Ювентус направи най-големия трансфер в историята си, като на "Ювентус Стейдиъм" в Торино пристигна носителят на 5 отличия Златна топка Кристиано Роналдо. "Бианконерите" платиха 100 милиона на Реал Мадрид за правата на португалеца, който от скоро им се отплаща.

Точно този трансфер обаче може да доведе до наказание за Ювентус. От УЕФА ще започнат разследване и евентуално ще наложат наказание спрямо правилата за финансов феърплей. През лятото Юве изхарчи най-много пари за входящи трансфери, като клубът брои 244,5 милиона евро за нови футболисти. Почти половината сума бе платена само за един в лицето на Роналдо.

В последния кръг срещу Сасуоло CR7 показа, че не е забравил как се бележи и наниза и двете попадения за успеха с 2:1. Това бяха първите голове на Роналдо с черно-белия екип в кариерата му, след като в първите три кръга той не намери пътя към вратата на съперника.

В същото време Кристиано Роналдо разкри, че най-големият му син е казал, че ще стане по-добър от своя баща на футболния терен. Какво мисли Роналдо по тази тема четете тук!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички